Bala Havaalanı Transfer

Havaalanı Transfer, Havalimanı Transfer, Şöförlü Araç Kiralama

Shuttle Ankara

NTV'ye silah ve bombaları yorumlayan gazeteci Shuttle Ankara Ruşen Çakır, "Ümraniye'de ele geçirilen el bombalarının dışında 'Ergenekon terör örgütü' tanımlamasını destekleyen çok fazla bir şey yoktu. Ancak bu son ele geçirilen silahlar bu https://www.trdriver.com/hakkimizda.php yöndeki tartışmayı bitirecek türden.. Görüntüler Ergenekon terör örgütü suçlamasını pekiştiriyor." dedi.

kullanÇakır, "Ergenekon soruşturmasını bir üste seviye çıkarılma beklenen bir gelişme de yapılan kazılardan ceset bulunmasıdır. Böyle Shuttle Ankara bir bulguya ulaşılırsa olayın boyutu çok değişir. Hizbullah operasyonları sırasında Türkiye'nin karşılaştığı mezar evlerle gerçeğinin bir benzerine dönüşebilir olay. Bu da soruşturmanında rengini çok değiştirecektir." şeklinde konuştu.

Türk Telekom, görüntülü iletişim teknolojisi Videofon'dan askerler ile ailelerinin de yararlanabilmeleri için yeni bir kampanya başlattı. Shuttle Ankara Türkiye'nin farklı bölgelerinde vatani görevini yerine getirmekte olan Mehmetçiklere yönelik olarak geliştirilen Videofon Asker ve Asker Aileleri Kampanyası ile askerler ve aileleri 6 ay boyunca ücretsiz ve yüz yüze konuşma fırsatı bulacaklar.

Nasıl Faydalanılacak?

Asker ailesi olduklarını celp kâğıdı ile ve Türk http://havaalani-transfer.neistersen.com.tr/iletisim/ Silahlı Kuvvetleri Shuttle Ankara personeli olduklarını asker kimliği ile belgeleyen müşteriler, 24 ay boyunca üye olacaklarını taahhüt ederek kampanyaya katılabiliyorlar.

Ücretlendirme

Kampanya kapsamında kullanıcılar, ilk 6 ay boyunca aylık 3000 dakika ücretsiz görüntülü görüşme olanağına sahip oluyorlar. İlk 6 ay Shuttle Ankara ücretsiz olarak hizmetlerden yararlanan asker aileleri ve askerler, geri kalan aylarda tüm vergiler dâhil ayda 29 YTL karşılığında her ay 3000 dakikaya kadar görüntülü görüşme yapabilecekler.

Videofon Cihazı Hediye

 

Videofon Asker ve Asker Aileleri Kampanyası'na katılan Shuttle Ankara müşterilere, kampanya kapsamında Videofon görüntülü konuşma cihazı da hediye ediliyor. 28 Şubat'a kadar geçerli olan kampanyaya başvuru için Türk Telekom ofis ve bayilerine başvurmak yeterli.

https://www.trdriver.com/

http://havaalani-transfer.neistersen.com.tr/