Bala Havaalanı Transfer

Havaalanı Transfer, Havalimanı Transfer, Şöförlü Araç Kiralama

Havaalanı Transfer

Taha Aksoy, 20 Temmuz 1947'de Erzurum Havaalanı Transfer Horasan'da doğdu. Baba adı Ahmet, anne adı Nezahat'tır. İnşaat Yüksek Mühendisi; ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi. Yüksek lisansını aynı bölümde tamamladı. ODTÜ'de Asistan, Münih Teknik Üniversitesi'nde Araştırma Asistanı, Cidde Melik Abdülaziz Üniversitesi'nde Öğretim Görevlisi olarak bulundu. ODTÜ Akademik havaalanı transfer Konsey Üyesi, Betonsan AŞ. Genel Müdürü, AFA İnşaat A.Ş. Proje Müdürü ve Genel Müdür Yardımcısı, Çimentaş Topluluğu Planlama Koordinatörü ve İcra Kurulu Üyesi, Beşer Balatacılık A.Ş. Genel Müdürü, ATAY Holding A.Ş. Ticaret Grup Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi, 23. Dünya Üniversitelerarası Yaz Oyunları Genel Koordinatörü ve İcra Kurulu Başkanı Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği Başkanı, Avrupa Gazbeton Birliği Yönetim Havaalanı Transfer Kurulu Üyesi, Türkiye Prefabrik Birliği Yönetim Kurulu Üyesi, İnşaat Mühendisleri Odası, ODTÜ Mezunları Derneği, ESİAD ve TÜSİAD Üyeliklerinde bulundu. 23. Dönem'de Türkiye-AB KPK Üyesi oldu. Çok iyi düzeyde İngilizce, iyi düzeyde Almanca bilen Aksoy, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Global kriz, tasarrufta yaratıcılığın önünü açtı. Bazı Havaalanı Transfer şirketlerin aldığı tedbirler arasında personel çıkarımı da var. Ancak birçok şirket de farklı tedbirlere yöneldi. Bazıları klimadan 2 derece düşürdü. Bazıları hamile ve hastalar haricinde asansör kullanımını durdurdu. Bazıları kutlama ve eğlence giderlerini kıstı, bazıları çaydan tasarruf etti, araç kullanımını sınırladı, kırtasiye harcamalarını minimuma indirdi...

Hazırgiyim firmalarında, tahta askılar yerine mika veya plastik askılar Havaalanı Transfer kullanılmaya başlandı. Ambalaj ve poşetler küçültüldü. Bir diğer dikkat çeken konu, enerji maliyetlerini azaltmak için alınan önlemler. Birçok şirket, sensörlü ışık sistemleri kurmaya başladı. Böylece elektrik havaalanı transfer giderinden tasarruf sağlandı. Bazı firmalar fotoselli, sensörlü musluklarla sudan tasarrufa yöneldi.

‘Eleman çıkartmayacağız’

Tasarruf tedbirlerinin yanı sıra psikolojik tedbirler de alınıyor. Havaalanı Transfer Örneğin Silk & Cashmere’de ‘kriz’ kelimesini kullanmak yasaklandı. Twigy’de 2009 yılında ‘sıfır’ kâr şimdiden kabullenildi ve böylece çalışanlar üzerindeki stres azaltıldı.
Silk & Cashmere’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ayşen Zamanpur, “Havaalanı Transfer Eleman çıkartmayacağız. Çıkartmamak için 3 yeni üst düzey eleman alımını erteledik” dedi.