Bala Havaalanı Transfer

Havaalanı Transfer, Havalimanı Transfer, Şöförlü Araç Kiralama

Beypazarı Havaalanı Transfer

Havalimanı Transferleri

Hakkında dava açılması istenen tutuklu sanık Havaalanı Transfer Dursun Patan, ifadesinde Erkan Kargın'ın sohbete gittikleri bir mescitteki gruptan ayrılarak kendisinin bir grup kuracağını ve ABD ile İsrail'e karşı faaliyetlere başlayacağını anlattığını söyledi. Patan, "Grupta Bülent Çınar'ın da bulunduğunu ve benim de katılmamı istedi. Başta bu isteği kabul ettim. Sık sık bir araya geldik. 2-3 ay kadar önce Erkan Kargın, Amerika ve İsrail'e karşı silahlı cihad başlatma zamanı geldiğini, (Beypazarı Havaalanı Transfer) bir şeyler yapmamız gerektiğini söyledi. Niyetinin ciddi olduğunu anlayınca çekindim. Erkan bize telefon ve hat verdi sadece üçümüz kendi aramızda konuşmak için. Bir gün de Diyarbakır'a silah temin etmeye gitti. Dönüşte Bülent ve beni çağırdı. Buluştuğumuzda ikimizle teker teker görüştü. Bana Diyarbakır'da silah bulamadığını söyledi. Nedenini sorduğumda fazla karıştırmamamı ve bu konunun gizli kalması gerektiğini söyledi. Neden ayrı ayrı görüştüğümüzü sorduğumda ise ikimizin bilmesi gereken konuların ayrı ayrı olduğunu belirtti.

Bir süre sonra Erkan beni çağırdı ve silah alacağı havaalanı transfer kişilerin yakalandığını söyledi. Silahlı eylemin nerede, ne zaman ve kimlere karşı yapılacağını sordum. Bana gizli kalması gerektiğini eyleme gidileceği zaman öğreneceğimi anlattı. Bu tür eylemlerin Türkiye'de yapılmaması gerektiğini, buradakilerin de Müslüman ve bizim insanımız olduğunu söyledim. Neden Afganistan'da yapmadığını sordum. Bana Türkiye'de de silahlı eylem yapılması gerektiğini, (Beypazarı Havaalanı Transfer) burada da Amerikalı ve İsraillilerin yaşadığını söyledi. Ben de bu tür eylemi doğru bulmadığımı ve o günden sonra böyle bir eyleme katılmayacağımı belirttim. Bunun üzerine bana tepki göstererek 'sen ne biçim Müslümansın, sana selam bile verilmez, bizi yarı yolda bıraktın' dedi. Telefon ve hattı geri istedi. Ben de verdim ve seninle işim olmaz diyerek ayrıldım. Daha sonra benden hediye ettiği elbise ve ayakkabıları da istedi. Onları da gönderdim. Bu tarihten sonra olay gününe kadar Bülent ve Erkan ile hiçbir şekilde görüşmedim." diye konuştu.

Beypazarı Transfer

Ölen saldırgan Bülent Çınar'ın ağabeyi olan tutuksuz şöförlü araç kiralama sanık Servet Çınar da Erkan Kargın'ın Afganistan'dan geldikten (Beypazarı Havaalanı Transfer) sonra sivil kıyafetli bazı şahısların Kargın'ı bir yerlere götürerek onunla konuştuklarını Kargın'ın ağabeyi Metin Kargın'dan duyduğunu söyledi.

Ölen saldırgan Erkan Kargın'ın El Kaide'nin hücre havaalanı transfer ankara sorumlusu olduğunun belirtildiği iddianamede Bülent Çınar, Raif Tobçil ve Dursun Patan'ın örgüt üyesi olduğu, Patan'ın Ebu Basir kod adını aldığı Kargın söylediklerini yerine getirdiği, ancak sonradan eyleme katılmaktan vazgeçtiği anlatıldı. İddianamede tutuksuz sanık Servet Çınar'ın ifadesinde televizyonda ölen teröristin kardeşi olduğunu gördüğünü söylediği belirtilerek sanığın eylemde öldürülenleri dikkatlice incelemesinin kardeşinin bu eylemi gerçekleştireceğini bildiğini gösterdiği kaydedildi. Servet Çınar'ın kardeşine olayda kullanılan silahı verdiği belirtilen iddianamede Servet Çınar'ın Rüya Çınar ile yaptığı telefon görüşmesinde eylemi tasvip ettiğinin anlaşıldığı (Beypazarı Havaalanı Transfer) belirtildi. Bu nedenle sanığın bilerek ve isteyerek yardımda bulunduğu anlatıldı. İddianamede her iki sanık hakkında da sıÜüilahlı terör örgütüne üye olmak ve patlayıcı madde bulundurmak suçlarından 8,5 yıldan 18 yıla kadar hapis cezası istendi.

Alınan bilgiye göre, önceki gün, Hatay'ın Belen ilçesinde havaalanı transfer istanbul merkeze bağlı Kıcı köyündeki evlerinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek ölen Murat Ateş (Beypazarı Havaalanı Transfer) ile eşi Sibel (30), çocukları Ayşenur (6) ve Esra Ateş'in (3) cesetleri, Adana Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsiden sonra İskenderun Devlet Hastanesine getirildi.

Buradan yakınları tarafından alınarak Kıcı köyündeki Beypazarı Havaalanı Transfer evlerine getirilen cenazeler, köy meydanında kılınan namazın ardından aile mezarlığında yan yana toprağa verildi.

Olayı duyduktan sonra hac için Beypazarı Havaalanı Transfer gittikleri Suudi Arabistan'dan beypazarı havaalanı transfer dönen Murat Ateş'in babası Nuri ile annesi Ayşe Ateş'in gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Babaanne Ayşe Ateş de Beypazarı Havaalanı Transfer sürekli ağıt yakarak ''Evlatlarım, trdriver.com torunlarım ölmeseydi, ben ölseydim. Yüreğim yanıyor'' diye ağladı.

Babası Ömer Çebişli'nin hac için gittiği Suudi Arabistan'dan Beypazarı Havaalanı Transfer dönmek üzere olduğu belirtilen Birsen Ateş'in annesi Habibe Çebişli de havaalani-transfer.neistersen.com.tr güçlükle teselli edildi.

Murat, Sibel, Ayşenur ve Esra Ateş'in cesetleri, önceki gün, merkeze bağlı Kıcı köyündeki evlerinde, hacca giden yakınlarının gönderdiği Beypazarı Havaalanı Transfer zemzem suyunu getiren kargo firması yetkilisi tarafından bulunmuştu.